Již od roku 2018 provozujeme řemeslný pivovar v Bakově nad Jizerou. Náš příběh ale začal daleko dřív než v tomto roce. Dlouhá léta před tím jsme se vzděláváním a praktikováním poznatků doma v garáži připravovali na spuštění skutečného pivovaru.
Výrobu jsme spustili na 5-hektolitrové varně vlastní výroby na přímý otop dřevem. Ačkoliv jsme technologii vyměnili za modernější, rádi na tuto etapu vzpomínáme. Stará technologie byla svým způsobem unikát a atrakce. Nyní již vyrábíme na 15-hektolitrové varně s parním ohřevem.
Při výrobě dodržujeme tradiční výrobní postupy, nijak si cestu k výsledku nezkracujeme a používáme jen ty nejkvalitnější suroviny. Věříme, že jen tak můžeme připravit to nejlepší pivo, za kterým si můžeme hrdě stát.
Pivovar dostal jméno po našem psovi Garpovi. Byl to anglický bulteriér a jeho vzhled se promítl i do loga.
GARP
Již od roku 2018 provozujeme řemeslný pivovar v Bakově nad Jizerou. Náš příběh ale začal daleko dřív než v tomto roce. Dlouhá léta před tím jsme se vzděláváním a praktikováním poznatků doma v garáži připravovali na spuštění skutečného pivovaru.
Výrobu jsme spustili na 5-hektolitrové varně vlastní výroby na přímý otop dřevem. Ačkoliv jsme technologii vyměnili za modernější, rádi na tuto etapu vzpomínáme. Stará technologie byla svým způsobem unikát a atrakce. Nyní již vyrábíme na 15-hektolitrové varně s parním ohřevem.
Při výrobě dodržujeme tradiční výrobní postupy, nijak si cestu k výsledku nezkracujeme a používáme jen ty nejkvalitnější suroviny. Věříme, že jen tak můžeme připravit to nejlepší pivo, za kterým si můžeme hrdě stát.
Pivovar dostal jméno po našem psovi Garpovi. Byl to anglický bulteriér a jeho vzhled se promítl i do loga.